ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ
Έμφαση στην ενίσχυση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων προανήγγειλε η Έλενα Κουντουρά
 

Έμφαση στην ενίσχυση των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων δίδει η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που παρέστη και χαιρέτισε τις εργασίες της γενικής συνέλευσης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.).

Όπως είπε, "το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού θα διασφαλίσει κάθε δυνατότητα από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους και ειδικά προγράμματα με νέα πολιτική κινήτρων, που θα ενισχύσει τον μικρομεσαίο τουριστικό επιχειρηματία, τονώνοντας παράλληλα τον εσωτερικό τουρισμό. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες", ανέφερε.

Η κα Κουντουρά επεσήμανε, επίσης, ότι "έμφαση θα δοθεί στη διεύρυνση των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμού για Όλους, σε ένα νέο σύγχρονο και ευέλικτο θεσμικό πλαίσιο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, ευνοϊκές επιχορηγήσεις για εκσυγχρονισμό και εκπαίδευση του προσωπικού, ένταξη σε προγράμματα του ΕΣΠΑ και έμφαση στον τουρισμό των ΑμεΑ και της Τρίτης Ηλικίας".

"Οι μικροί και οι μεσαίοι τουριστικοί επιχειρηματίες αποτελούν την πλειονότητα των επιχειρήσεων του Τουρισμού. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε αυτές τις επιχειρήσεις και να τους δώσουμε νέα εργαλεία ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα να συνεισφέρουν στη μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας", τόνισε η κα Κουντουρά.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
Καταργήθηκε το ειδικό αυτοκόλλητο των τουριστικών καταλυμάτων
Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα καταλύματα
Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου