ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ
ΓΕΝΝΑΔΙ - ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΓΕΝΝΑΔΙ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τοπική επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών με φρέσκα ντόπια υλικά και προϊόντων σύκου για κέρασμα σε τουριστικές επιχειρήσεις και μεζέ μαζί με κρασί. Επίσης τυποποιούμε παρθένο ελαιόλαδο με προσθήκη διαφόρων μπαχαρικών, όπως δενδρολίβανο, πιπέρι μαύρο, κόκκινο κ.α. Στην παραγωγή έχουμε και δυο ιδιαίτερα προϊόντα, το ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ και το ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ. Δύο πολύ γευστικά μακαρόνια με το καθ' ένα να απογειώνει ξεχωριστά το κάθε πιάτο σας!

2244029310   
ΜΑΝΙΤΑΡΙ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΔΙΜΥΛΙΑ)
ΜΑΝΙΤΑΡΙ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ Α.Ε.

Η εταιρεία ΜΑΝΙΤΑΡΙ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΑΕ ιδρύθηκε με στόχο την ανάδειξη και την αξιοποίηση των διατροφικών θησαυρών της χώρας μας. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια υπερσύγχρονη μονάδα εντατικής εκτροφής σαλιγκαριών στη Ρόδο (γαλλικού διχτυοκηπιακού τύπου), εκτάσεως 4 στρεμμάτων, συνοδευόμενη από τυποποιητήριο - συσκευαστήριο που ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα και έχει πιστοποιηθεί με HACCP. Επίσης διατηρεί πρότυπη βιολογική φυτεία μελανόσπορης τρούφας (Tuber melanosporum), εκτάσεως 47 στρεμμάτων στο νομό Γρεβενών, από πιστοποιημένα φυτά, προς διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος, το οποίο διατίθεται κατόπιν τυποποίησης - συσκευασίας από τη μονάδα της εταιρείας στη Ρόδο. Τέλος διαθέτει τυποποιητήριο - συσκευαστήριο κορυφαίων φαγώσιμων ειδών άγριων μανιταριών το οποίο στεγάζεται στη Ρόδο μέσα σε βιολογικό ελαιώνα της εταιρείας, εκτάσεως 10 στρεμμάτων.

6980059181   
THE SAVRO GREEK NATURAL TREASURES
ΣΥΜΗ (ΣΥΜΗ - ΣΥΜΗ)

6943422242   
ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

6974113789   2245041953
CAVA STAFYLOS
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΕΜΠΩΝΑΣ)

Cava Στάφυλος είναι ένας νέος χώρος στο νησί της Ρόδου! Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2013 δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει άμεση επαφή με την παράδοσή μας! Εδώ υπάρχει ένα μικρό παραδοσιακό σπίτι στο χωριό Έμπωνας, όπου κάποιος μπορεί να δει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζούσαν πριν από πολλά χρόνια! Δίπλα στο σπίτι είναι αποστακτήριο μας για σούμα. Η σούμα είναι ένα τοπικό ποτό που φτιάχνεται από 100% από τα σταφύλια και ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσετε δωρεάν! Επίσης, εδώ έχουμε το ελαιόλαδο που είναι η παραγωγή και το μέλι μας από τους τοπικούς παραγωγούς εδώ στην Έμπωνα. Μετά από αυτό, επισκέπτης μπορεί να γευτεί για δωρεάν όλα τα είδη κρασιών που έχουμε εδώ! Παράγουμε τα κρασιά μας, συλλέγοντας τα σταφύλια από τα αμπέλια μας, και επίσης έχουμε όλα τα τοπικά κρασιά από τις μικρές οικογενειακές εργοστάσια εδώ στο χωριό. Τέλος, υπάρχει ένα μικρό κατάστημα, όπου υπάρχουν πολλά αναμνηστικά από τη Ρόδο - βότανα και πολλά είδη καλλυντικών με ελαιόλαδο!

2246041462    
ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΩΣ (ΚΩΣ - ΚΩΣ)
ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ήταν το 1929, όταν ο παππούς Νίκος άρχισε να παράγει τα πρώτα του κρασιά σε ένα μικρό οινοποιείο στο Μαρμαρωτό, στη νότια πλευρά του νησιού. Σύντομα έγινε γνωστός, για την ποιότητά των γλυκών κρασιών του, τα οποία έφτιαχνε με μια παραδοσιακή, σχεδόν αρχέγονη τεχνική, «με ψήμα». Αν και η οινοπαραγωγή στο νησί σιγά σιγά εγκαταλειπόταν προς όφελος τουριστικών δραστηριοτήτων, ο γιος του, ο Κώστας, δεν δίστασε να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, μερικά χρόνια αργότερα.

2242068888   2242068887
ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Είμαστε κοντά σας από το 1967 και συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και όρεξη να στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα και πρόσφατα το τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

2241060710   
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ-ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ο.Ε. PHARMAID
ΡΟΔΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

2241047783   2241093361
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου