ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΝΕΟ ΡΟΔΟΓΑΛ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΕΟ ΡΟΔΟΓΑΛ Α.Ε.Β.Ε.

H εταιρεία μας ( Νέο Ροδογαλ Α.Ε.Β.Ε) ειναι μια γνήσια Ροδίτικη επιχείρηση που άρχισε να λειτουργεί απο το 1991 στις ενοικιαζόμενες τότε εγκαταστάσεις της ΕΑΣΔ. Το έτος 1999 ολοκλήρωσε μια μεγάλη επένδυση που αφορά το νέο Εργοστάσιο της εταιρείας μας ύψους 600,000,000 δρχ.. H εταιρεία μας ( Νέο Ροδογαλ Α.Ε.Β.Ε) εφαρμόζει το σύστημα HACCP ,σημειώνεται ότι οι αρχές του ΗΑCCΡ προσδιορίζουν απαιτήσεις Διασφάλισης της αποτελεσματικότητας όλων των διεργασιών της Εταιρείας που επηρεάζουν την Υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Η οικοδομική κατασκευή , η εργονομία των χώρων και τα αυτόματα συστήματα Χημικού καθαρισμού που διαθέτει το Νεο Ροδογαλ διασφαλίζουν την υγιεινή παραγωγική διαδικασία χωρίς κινδύνους επιμολύνσεως. Ολος αυτός ο κύκλος στηρίζεται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα {εργαζόμενοι , γαλακτοπαραγωγοί κ.τ.λ.} και απασχολούνται πλήρως απο την εταιρείας μας. Προτιμώντας την Εταιρεία μας στηρίζεται τον ίδιο μας τον τόπο.

2241066900    
ΡΟΔΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ MAGNUS MAGISTER
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΔΑΜΑΤΡΙΑ)
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.

Η Ελληνική Μπύρα που άλλαξε τα δεδομένα στην απόλαυση! Η Ζυθοποιϊα Magnus Magister με έδρα το νησί της Ρόδου έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική επικράτεια δημιουργώντας την μπύρα με την απόλυτη γεύση. Η ελληνική μπύρα Magnus Magister πρωταγωνιστεί στην τουριστική αγορά των νησιών και επεκτείνεται σε χώρες του εξωτερικού.

2241091545   
ΖΑΣΠΑ ΑΕ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας και συγκεκριμένα στον κλάδο της αυγοπαραγωγής από το 1978. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν πρότυπη πτηνοτροφική μονάδα αυγοπαραγωγής στον Σάλακο Ρόδου, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς επίσης και στόλο οχημάτων τηρώντας τις προδιαγραφές υγιεινής, με τα οποία μπορούμε γρήγορα και έγκαιρα να διανέμουμε τα προϊόντα μας καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

22410- 86035   22410- 87696
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΠΑΣΤΙΔΑ (ΡΟΔΟΣ - ΠΑΣΤΙΔΑ)
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ

Η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων Μέλισσας στα Δωδεκάνησα, καθώς και η μοναδική εταιρεία που παράγει το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου το μελεκούνι. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, η συγκέντρωση, η τυποποίηση του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης καθώς και η παραγωγή Μελεκουνιού. 'Aλλες δραστηριότητες είναι η παραγωγή γλυκισμάτων με βάση το μέλι όπως τα HONEY BARS Μελεκούνια με υπερτροφές, τα λουκούμια, οι καραμέλες, τα μαντολάτα, τα παστέλια, η παραγωγή καλλυντικών με βάση τα προϊόντα κυψέλης (κρέμες, σαπούνια, σαμπουάν κ.ά), όπως επίσης και η υποστήριξη των μελισσοκόμων σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Επίσης η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου έχει ιδρύσει και λειτουργεί στους χώρους της το μοναδικό στην Ελλάδα, και ένα από τα καλύτερα στο κόσμο, Μουσείο Μελισσοκομίας και Φυσικής ιστορίας της Μέλισσας με πάνω από 30000 επισκέψεις το χρόνο.

2241048200   2241048205
CAVA STAFYLOS
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΕΜΠΩΝΑΣ)

Cava Στάφυλος είναι ένας νέος χώρος στο νησί της Ρόδου! Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2013 δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει άμεση επαφή με την παράδοσή μας! Εδώ υπάρχει ένα μικρό παραδοσιακό σπίτι στο χωριό Έμπωνας, όπου κάποιος μπορεί να δει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζούσαν πριν από πολλά χρόνια! Δίπλα στο σπίτι είναι αποστακτήριο μας για σούμα. Η σούμα είναι ένα τοπικό ποτό που φτιάχνεται από 100% από τα σταφύλια και ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσετε δωρεάν! Επίσης, εδώ έχουμε το ελαιόλαδο που είναι η παραγωγή και το μέλι μας από τους τοπικούς παραγωγούς εδώ στην Έμπωνα. Μετά από αυτό, επισκέπτης μπορεί να γευτεί για δωρεάν όλα τα είδη κρασιών που έχουμε εδώ! Παράγουμε τα κρασιά μας, συλλέγοντας τα σταφύλια από τα αμπέλια μας, και επίσης έχουμε όλα τα τοπικά κρασιά από τις μικρές οικογενειακές εργοστάσια εδώ στο χωριό. Τέλος, υπάρχει ένα μικρό κατάστημα, όπου υπάρχουν πολλά αναμνηστικά από τη Ρόδο - βότανα και πολλά είδη καλλυντικών με ελαιόλαδο!

2246041462    
ΒΟΤΑΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ
ΣΥΜΗ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΣΥΜΗ)
ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ

Παραδοσιακό Βοτανοπωλείο που βρίσκεται στην Καλή Στράτα Σύμης, στο χωριό του νησιού. Στο κατάστημα μας θα βρείτε αιθέρια έλαια, βιολογικά καλλυντικά, βότανα, μπαχαρικά, αποξηραμμένα φρούτα, λικέρ τριαντάφυλλο, λικέρ μαστίχας, λικέρ τεντούρας, σουμάδα, βυσσινάδα, ζυμαρικά Ζέας, βιολογικά ζυμαρικά και φρέσκια ντομάτα απο το Αγρόκτημα Αντωνοπούλλου, γλυκά κουταλιού, μέλι Σύμης, κάπαρι και πολλά άλλα που θα φανούν χρήσιμα σε όλα τα σπίτια!

2246070187   
ΜΑΝΙΤΑΡΙ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΔΙΜΥΛΙΑ)
ΜΑΝΙΤΑΡΙ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ Α.Ε.

Η εταιρεία ΜΑΝΙΤΑΡΙ-ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΑΕ ιδρύθηκε με στόχο την ανάδειξη και την αξιοποίηση των διατροφικών θησαυρών της χώρας μας. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια υπερσύγχρονη μονάδα εντατικής εκτροφής σαλιγκαριών στη Ρόδο (γαλλικού διχτυοκηπιακού τύπου), εκτάσεως 4 στρεμμάτων, συνοδευόμενη από τυποποιητήριο - συσκευαστήριο που ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα και έχει πιστοποιηθεί με HACCP. Επίσης διατηρεί πρότυπη βιολογική φυτεία μελανόσπορης τρούφας (Tuber melanosporum), εκτάσεως 47 στρεμμάτων στο νομό Γρεβενών, από πιστοποιημένα φυτά, προς διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος, το οποίο διατίθεται κατόπιν τυποποίησης - συσκευασίας από τη μονάδα της εταιρείας στη Ρόδο. Τέλος διαθέτει τυποποιητήριο - συσκευαστήριο κορυφαίων φαγώσιμων ειδών άγριων μανιταριών το οποίο στεγάζεται στη Ρόδο μέσα σε βιολογικό ελαιώνα της εταιρείας, εκτάσεως 10 στρεμμάτων.

6980059181   
KOUNAKI WINES
ΕΜΠΩΝΑΣ (ΡΟΔΟΣ - ΕΜΠΩΝΑΣ)
ΚΟΥΝΑΚΗΣ

Το οινοποιείο Κουνάκη ιδρύθηκε το 1928 και λειτουργεί έκτοτε οινοποιόντας μικρή ποσότητα στέμφυλων. Διαθέτει 40 στρέμματα (4 εκτάρια) αμπελώνα που παράγουν έως 1000κg ανά στρέμμα (10 τόνους ανά εκτάριο ). Διαθέτει ελληνικές ποικιλίες όπως αθήρι, μαλαγουζιά, μοσχάτο, ασύρτικο, διμηνίτη, Αμοργιανό και ευρωπαϊκές ποικιλίες όπως Cabernet sauvignon, merlot, Syrah, chardonnay, tebranillo. Όταν η ζήτηση ανεβαίνει τότε το οινοποιείο Κουνάκη συνεργάζεται με έμπειρους αμπελουργούς που διαθέτουν αμπελοτεμάχια τα οποία βρίσκονται σε θέση που μπορούν να παράγουν ποιοτικό σταφύλι. Κανένας από τους αμπελώνες δεν ποτίζεται.

2246041440 , 6940695865   
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου