ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΑΙΓΑΙΟΝ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Η ποτοποιία ΑΙΓΑΙΟΝ είναι ο βιοτεχνικός κλάδος της ανώνυμης εταιρείας Β.ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1941 και έχει την έδρα της στην νήσο Ρόδο. Καλύπτει με τις πωλήσεις της όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε Βέλγιο Κύπρο και Γερμανία. Η παραγωγή γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα και η εμφιάλωση σε φιάλες αποκλειστικότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια εκσυγχρονίστηκε πλήρως με νέους μηχανολογικούς εξοπλισμούς και προχώρησε σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Τυποποιεί το πιστοποιημένο ελαιόλαδο Ρόδου ΠΓΕ καθώς και πολλά παραδοσιακά προϊόντα. Παράγει Ούζο, Brandy, Λικέρ, Ξηρά Οινοπνευματώδη και τοπικά αλκοολούχα ποτά.

2241065952   2241062535
TSIMAS DELICATESSEN
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Wanting to share my knowledge about fishing, I opened a fish shop. The quality and freshness of the fish and shellfish, won the trust of our customers. In continuation and because of the high demand, I opened a small factory. “Tsimas Seafood Delicatessen” that offers prepackaged fish produce and delicacies of the Aegean Sea.

2241020994   
NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ
ΚΩΣ (ΚΩΣ - ΚΩΣ)
NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ

Την εταιρεία ίδρυσε ο Σταμάτης Γαλαθρής το 1955 σε εγκαταστάσεις στη θέση Κρητικά στην Περιοχή ΑΒΙΚΩ, πειραματιζόμενος αρχικά με αυτοσχέδιους χυμούς πορτοκαλιού, λεμονιού κλπ. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν ήταν χειροκίνητα και παράλληλα εγκατέστησε και παγοποιείο για τις ανάγκες των πελατών και νοικοκυριών της εποχής. Το 1976 εγκατέστησε νέα μηχανήματα Ελληνικής κατασκευής ημιαυτόματα με σκοπό την αύξηση της εμφιάλωσης. Το 1991 η εταιρεία μετατράπηκε σε Ανώνυμη Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρεία με διακριτικό τίτλο NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ και συνεχίζει τις δραστηριότητες μέχρι και σήμερα.

224202301   2242024821
ΠΑΤΟΥΝΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Θεολόγος Ρόδου (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

2241041611   2241041649
ΗΛΙΑΝΑ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Φέρνουμε τις παραδοσιακές γεύσεις σπιτι σας ! Συγκεντρώσαμε τις μοναδικές συνταγες της Αστυπάλαιας, που ταξιδεύουν αιώνες πίσω στον χρόνο, από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, μεταφερόμενες από στόμα σε στομα μέχρι τις μέρες μας. Με στοχο μας να μεταφέρουμε αυτές τις γεύσεις και εκτός του νησιού, προχωρήσαμε στην επένδυση και δημιουργία του εργαστηρίου μας, στην Χώρα της Αστυπάλαιας το 2007, σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Παρότι ακολουθούνται ευλαβικά οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής, εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια ποιότητας και το εργαστήριο από την αρχή της λειτουργίας του έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (ISO 22000:2005). Όπως παλιά, χρησιμοποιούμε μόνο αγνά τοπικά υλικά, την παραδοσιακή χειρονακτική διαδικασία και πολύ μεράκι αφού δουλεύουμε εμείς οι ίδιοι. Χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας σαφράν, χλωρή (τυρί), γάλα και θυμαρίσιο μέλι (όλα τοπικά προϊόντα) και μαστίχα Χίου, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.

2243061633   2243061003
Melicatessen
ΚΑΛΥΜΝΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΚΑΛΥΜΝΟΣ)

Γνήσιο θυμαρίσιο μέλι Καλύμνου από τον παραγωγό Ιωάννη Καρδούλια

2243051827   
ΣΥΡΤΣΑΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ MAIPH OE
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

2241035165   
CAVA STAFYLOS
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΕΜΠΩΝΑΣ)

Cava Στάφυλος είναι ένας νέος χώρος στο νησί της Ρόδου! Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2013 δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει άμεση επαφή με την παράδοσή μας! Εδώ υπάρχει ένα μικρό παραδοσιακό σπίτι στο χωριό Έμπωνας, όπου κάποιος μπορεί να δει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζούσαν πριν από πολλά χρόνια! Δίπλα στο σπίτι είναι αποστακτήριο μας για σούμα. Η σούμα είναι ένα τοπικό ποτό που φτιάχνεται από 100% από τα σταφύλια και ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσετε δωρεάν! Επίσης, εδώ έχουμε το ελαιόλαδο που είναι η παραγωγή και το μέλι μας από τους τοπικούς παραγωγούς εδώ στην Έμπωνα. Μετά από αυτό, επισκέπτης μπορεί να γευτεί για δωρεάν όλα τα είδη κρασιών που έχουμε εδώ! Παράγουμε τα κρασιά μας, συλλέγοντας τα σταφύλια από τα αμπέλια μας, και επίσης έχουμε όλα τα τοπικά κρασιά από τις μικρές οικογενειακές εργοστάσια εδώ στο χωριό. Τέλος, υπάρχει ένα μικρό κατάστημα, όπου υπάρχουν πολλά αναμνηστικά από τη Ρόδο - βότανα και πολλά είδη καλλυντικών με ελαιόλαδο!

2246041462    
1  2  3  4  5 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου