ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΑΦΑΝΤΟΥ)
ΛΟΓΓΟΣ ΜΙΧ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Παραδοσιακά Μελεκούνια - Ξηροί Καρποί - Παραδοσιακό παντοπωλείο

2241051227   
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΠΑΣΤΙΔΑ (ΡΟΔΟΣ - ΠΑΣΤΙΔΑ)
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ

Η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων Μέλισσας στα Δωδεκάνησα, καθώς και η μοναδική εταιρεία που παράγει το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου το μελεκούνι. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, η συγκέντρωση, η τυποποίηση του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης καθώς και η παραγωγή Μελεκουνιού. 'Aλλες δραστηριότητες είναι η παραγωγή γλυκισμάτων με βάση το μέλι όπως τα HONEY BARS Μελεκούνια με υπερτροφές, τα λουκούμια, οι καραμέλες, τα μαντολάτα, τα παστέλια, η παραγωγή καλλυντικών με βάση τα προϊόντα κυψέλης (κρέμες, σαπούνια, σαμπουάν κ.ά), όπως επίσης και η υποστήριξη των μελισσοκόμων σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Επίσης η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου έχει ιδρύσει και λειτουργεί στους χώρους της το μοναδικό στην Ελλάδα, και ένα από τα καλύτερα στο κόσμο, Μουσείο Μελισσοκομίας και Φυσικής ιστορίας της Μέλισσας με πάνω από 30000 επισκέψεις το χρόνο.

2241048200   2241048205
ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ
ΓΕΝΝΑΔΙ - ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΓΕΝΝΑΔΙ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τοπική επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών με φρέσκα ντόπια υλικά και προϊόντων σύκου για κέρασμα σε τουριστικές επιχειρήσεις και μεζέ μαζί με κρασί. Επίσης τυποποιούμε παρθένο ελαιόλαδο με προσθήκη διαφόρων μπαχαρικών, όπως δενδρολίβανο, πιπέρι μαύρο, κόκκινο κ.α. Στην παραγωγή έχουμε και δυο ιδιαίτερα προϊόντα, το ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ και το ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ. Δύο πολύ γευστικά μακαρόνια με το καθ' ένα να απογειώνει ξεχωριστά το κάθε πιάτο σας!

2244029310   
THE SAVRO GREEK NATURAL TREASURES
ΣΥΜΗ (ΣΥΜΗ - ΣΥΜΗ)

6943422242   
NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ
ΚΩΣ (ΚΩΣ - ΚΩΣ)
NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ

Την εταιρεία ίδρυσε ο Σταμάτης Γαλαθρής το 1955 σε εγκαταστάσεις στη θέση Κρητικά στην Περιοχή ΑΒΙΚΩ, πειραματιζόμενος αρχικά με αυτοσχέδιους χυμούς πορτοκαλιού, λεμονιού κλπ. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν ήταν χειροκίνητα και παράλληλα εγκατέστησε και παγοποιείο για τις ανάγκες των πελατών και νοικοκυριών της εποχής. Το 1976 εγκατέστησε νέα μηχανήματα Ελληνικής κατασκευής ημιαυτόματα με σκοπό την αύξηση της εμφιάλωσης. Το 1991 η εταιρεία μετατράπηκε σε Ανώνυμη Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρεία με διακριτικό τίτλο NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ και συνεχίζει τις δραστηριότητες μέχρι και σήμερα.

224202301   2242024821
Melicatessen
ΚΑΛΥΜΝΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΚΑΛΥΜΝΟΣ)

Γνήσιο θυμαρίσιο μέλι Καλύμνου από τον παραγωγό Ιωάννη Καρδούλια

2243051827   
CAVA STAFYLOS
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΕΜΠΩΝΑΣ)

Cava Στάφυλος είναι ένας νέος χώρος στο νησί της Ρόδου! Ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2013 δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει άμεση επαφή με την παράδοσή μας! Εδώ υπάρχει ένα μικρό παραδοσιακό σπίτι στο χωριό Έμπωνας, όπου κάποιος μπορεί να δει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζούσαν πριν από πολλά χρόνια! Δίπλα στο σπίτι είναι αποστακτήριο μας για σούμα. Η σούμα είναι ένα τοπικό ποτό που φτιάχνεται από 100% από τα σταφύλια και ο καθένας μπορεί να το δοκιμάσετε δωρεάν! Επίσης, εδώ έχουμε το ελαιόλαδο που είναι η παραγωγή και το μέλι μας από τους τοπικούς παραγωγούς εδώ στην Έμπωνα. Μετά από αυτό, επισκέπτης μπορεί να γευτεί για δωρεάν όλα τα είδη κρασιών που έχουμε εδώ! Παράγουμε τα κρασιά μας, συλλέγοντας τα σταφύλια από τα αμπέλια μας, και επίσης έχουμε όλα τα τοπικά κρασιά από τις μικρές οικογενειακές εργοστάσια εδώ στο χωριό. Τέλος, υπάρχει ένα μικρό κατάστημα, όπου υπάρχουν πολλά αναμνηστικά από τη Ρόδο - βότανα και πολλά είδη καλλυντικών με ελαιόλαδο!

2246041462    
ΣΥΡΤΣΑΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ MAIPH OE
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

2241035165   
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου