ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ
ΓΕΝΝΑΔΙ - ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΓΕΝΝΑΔΙ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τοπική επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών με φρέσκα ντόπια υλικά και προϊόντων σύκου για κέρασμα σε τουριστικές επιχειρήσεις και μεζέ μαζί με κρασί. Επίσης τυποποιούμε παρθένο ελαιόλαδο με προσθήκη διαφόρων μπαχαρικών, όπως δενδρολίβανο, πιπέρι μαύρο, κόκκινο κ.α. Στην παραγωγή έχουμε και δυο ιδιαίτερα προϊόντα, το ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ και το ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ. Δύο πολύ γευστικά μακαρόνια με το καθ' ένα να απογειώνει ξεχωριστά το κάθε πιάτο σας!

2244029310   
ΦΙΛΕΜΑ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
ΦΙΛΕΜΑ ΡΟΔΙΩΝ

Το Φίλεμα ειναι ένα εργαστήριο που δημιουργήσαμε με αγάπη, μεράκι πίστη στην παράδοση και στα προϊόντα του τόπου με όλους τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής. Το οικογενειακό περιβάλλον και οι γυναίκες του χωριού υπόσχονται να σας μεταφέρουν αυτούσιες τις παραδοσιακές συνταγές όπως ήταν τότε.

2241074209   
NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ
ΚΩΣ (ΚΩΣ - ΚΩΣ)
NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ

Την εταιρεία ίδρυσε ο Σταμάτης Γαλαθρής το 1955 σε εγκαταστάσεις στη θέση Κρητικά στην Περιοχή ΑΒΙΚΩ, πειραματιζόμενος αρχικά με αυτοσχέδιους χυμούς πορτοκαλιού, λεμονιού κλπ. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνταν ήταν χειροκίνητα και παράλληλα εγκατέστησε και παγοποιείο για τις ανάγκες των πελατών και νοικοκυριών της εποχής. Το 1976 εγκατέστησε νέα μηχανήματα Ελληνικής κατασκευής ημιαυτόματα με σκοπό την αύξηση της εμφιάλωσης. Το 1991 η εταιρεία μετατράπηκε σε Ανώνυμη Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρεία με διακριτικό τίτλο NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ ΑΒΕΕ και συνεχίζει τις δραστηριότητες μέχρι και σήμερα.

224202301   2242024821
ΖΑΣΠΑ ΑΕ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας και συγκεκριμένα στον κλάδο της αυγοπαραγωγής από το 1978. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν πρότυπη πτηνοτροφική μονάδα αυγοπαραγωγής στον Σάλακο Ρόδου, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς επίσης και στόλο οχημάτων τηρώντας τις προδιαγραφές υγιεινής, με τα οποία μπορούμε γρήγορα και έγκαιρα να διανέμουμε τα προϊόντα μας καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

22410- 86035   22410- 87696
ΦΙΛΙΠΠΟΣ CATERING
ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΑΦΑΝΤΟΥ)
ΚΑΡΑΒΟΛΙΑ ΜΟΣΧΟΥΛΑ

Για εσάς που απαιτείται το καλύτερο στις ιδιαίτερες στιγμές σας αφεθείτε στις μοναδικές γεύσεις μας και απολαύστε ποιότητα και εξυπηρέτηση! Κατηγορίες: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ-ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Δραστηριότητα: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, CATERING

2241052444, 6947400235   
ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΑΦΑΝΤΟΥ)
ΛΟΓΓΟΣ ΜΙΧ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Παραδοσιακά Μελεκούνια - Ξηροί Καρποί - Παραδοσιακό παντοπωλείο

2241051227   
TSIMAS DELICATESSEN
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Wanting to share my knowledge about fishing, I opened a fish shop. The quality and freshness of the fish and shellfish, won the trust of our customers. In continuation and because of the high demand, I opened a small factory. “Tsimas Seafood Delicatessen” that offers prepackaged fish produce and delicacies of the Aegean Sea.

2241020994   
ΣΥΡΤΣΑΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ MAIPH OE
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

2241035165   
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου