ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΑΠΛΩΣ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

απλώς, μια λέξη που τη χρησιμοποιούμε όλοι, συνεχώς και για πολλούς λόγους, απλώς, γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας. Η ανάπτυξη του τόπου μας, επενδύοντας και στηρίζοντας στον παραμελημένο πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους της περιοχής μας. Η παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων με ελκυστική συσκευασία που θα κάνει τους καταναλωτές μας να νοιώθουν περήφανοι για την επιλογή τους. Με γνώμονα τις αξίες μας: σεβασμός στον καταναλωτή, τους εργαζόμενους, το ζωικό κεφάλαιο και το περιβάλλον διασφάλιση της ποιότητας από τη φάρμα στο ράφι με καθημερινούς ελέγχους και πιστοποίηση διαδικασιών.

22410 47544   22410 47550
ΖΑΣΠΑ ΑΕ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας και συγκεκριμένα στον κλάδο της αυγοπαραγωγής από το 1978. Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, οι οποίες μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν πρότυπη πτηνοτροφική μονάδα αυγοπαραγωγής στον Σάλακο Ρόδου, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς επίσης και στόλο οχημάτων τηρώντας τις προδιαγραφές υγιεινής, με τα οποία μπορούμε γρήγορα και έγκαιρα να διανέμουμε τα προϊόντα μας καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

22410- 86035   22410- 87696
ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ Α.Ε.
ΚΩΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΚΩΣ)
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κτήμα Τριανταφυλλοπούλου είναι από τα λίγα στη χώρα μας που διαθέτει αμπελογραφική συλλογή 60 γηγενών ποικιλιών τις οποίες μελετά διεξοδικά όσον αφορά την προσαρμογή τους στο μικροκλίμα της περιοχής. Σκοπός η δημιουργία κρασιών που θα αναδεικνύουν τον πλούτο αυτών των ποικιλιών προσαρμοσμένων στο αμπελοτόπι του νησιού. Με σύγχρονες τεχνικές, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και άψογη διαχείριση, οι Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου αποτελούν πρότυπο οινοποιείου στα Δωδεκάνησα και όχι μόνο.

2242069622   2242069860
NATURA NISYRIANA
ΝΙΣΥΡΟΣ (ΝΙΣΥΡΟΣ - ΜΑΝΔΡΑΚΙ)
ΜΠΟΥΧΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Παραγωγή και πώληση παραδοσιακών και καλλυντικών προϊόντων Νισύρου. Σουμάδα - Κανελάδα - Βυσσινάδα - Γλυκά κουταλιού - Μαρμελάδες - Κάπαρη - Μέλι θυμαρίσιο - Λιαστή Ντομάτα - Μπαχαρικά - Αρωματικά φυτά - Λάδι - Κρασί - Πετιμέζι - Σαπούνια – Φυτικά Καλλυντικά και η μοναδική Ηφαιστειακή Μάσκα με καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες .

2242031133   2242031133
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΠΑΣΤΙΔΑ (ΡΟΔΟΣ - ΠΑΣΤΙΔΑ)
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ

Η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων Μέλισσας στα Δωδεκάνησα, καθώς και η μοναδική εταιρεία που παράγει το παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου το μελεκούνι. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή, η συγκέντρωση, η τυποποίηση του μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης καθώς και η παραγωγή Μελεκουνιού. 'Aλλες δραστηριότητες είναι η παραγωγή γλυκισμάτων με βάση το μέλι όπως τα HONEY BARS Μελεκούνια με υπερτροφές, τα λουκούμια, οι καραμέλες, τα μαντολάτα, τα παστέλια, η παραγωγή καλλυντικών με βάση τα προϊόντα κυψέλης (κρέμες, σαπούνια, σαμπουάν κ.ά), όπως επίσης και η υποστήριξη των μελισσοκόμων σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Επίσης η Μελισσοκομική Δωδεκανήσου έχει ιδρύσει και λειτουργεί στους χώρους της το μοναδικό στην Ελλάδα, και ένα από τα καλύτερα στο κόσμο, Μουσείο Μελισσοκομίας και Φυσικής ιστορίας της Μέλισσας με πάνω από 30000 επισκέψεις το χρόνο.

2241048200   2241048205
ΗΛΙΑΝΑ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Φέρνουμε τις παραδοσιακές γεύσεις σπιτι σας ! Συγκεντρώσαμε τις μοναδικές συνταγες της Αστυπάλαιας, που ταξιδεύουν αιώνες πίσω στον χρόνο, από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, μεταφερόμενες από στόμα σε στομα μέχρι τις μέρες μας. Με στοχο μας να μεταφέρουμε αυτές τις γεύσεις και εκτός του νησιού, προχωρήσαμε στην επένδυση και δημιουργία του εργαστηρίου μας, στην Χώρα της Αστυπάλαιας το 2007, σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Παρότι ακολουθούνται ευλαβικά οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής, εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια ποιότητας και το εργαστήριο από την αρχή της λειτουργίας του έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (ISO 22000:2005). Όπως παλιά, χρησιμοποιούμε μόνο αγνά τοπικά υλικά, την παραδοσιακή χειρονακτική διαδικασία και πολύ μεράκι αφού δουλεύουμε εμείς οι ίδιοι. Χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας σαφράν, χλωρή (τυρί), γάλα και θυμαρίσιο μέλι (όλα τοπικά προϊόντα) και μαστίχα Χίου, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.

2243061633   2243061003
ΤΑΤΑΚΗΣ
ΙΑΛΥΣΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ)

The Tatakis family is in the wine and alcohol spirits business since 1960. It is one of the oldest companies in Greece in importing and distributing premium brands of famous distilleries. The company is located on Rhodes, the Island of the Knights. Tatakis Wines are produced with special care. The range that you can find includes, dry wines such as Moschofilero, Cabernet Sauvignon and Merlot, medium-sweet wines like Esperinos, Symbosium and Rosalia. Each, has a unique character and of course a bit of Greek culture. The philosophy of our winery is to harmonize the tradition along with modern day awareness. We are very sensitive with issues concerning environmental protection.

2241032027   2241032027
ΡΟΔΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ MAGNUS MAGISTER
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΔΑΜΑΤΡΙΑ)
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.

Η Ελληνική Μπύρα που άλλαξε τα δεδομένα στην απόλαυση! Η Ζυθοποιϊα Magnus Magister με έδρα το νησί της Ρόδου έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική επικράτεια δημιουργώντας την μπύρα με την απόλυτη γεύση. Η ελληνική μπύρα Magnus Magister πρωταγωνιστεί στην τουριστική αγορά των νησιών και επεκτείνεται σε χώρες του εξωτερικού.

2241091545   
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου