ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ-ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ο.Ε. PHARMAID
ΡΟΔΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

2241047783   2241093361
ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ
ΓΕΝΝΑΔΙ - ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΓΕΝΝΑΔΙ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τοπική επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών με φρέσκα ντόπια υλικά και προϊόντων σύκου για κέρασμα σε τουριστικές επιχειρήσεις και μεζέ μαζί με κρασί. Επίσης τυποποιούμε παρθένο ελαιόλαδο με προσθήκη διαφόρων μπαχαρικών, όπως δενδρολίβανο, πιπέρι μαύρο, κόκκινο κ.α. Στην παραγωγή έχουμε και δυο ιδιαίτερα προϊόντα, το ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ και το ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ. Δύο πολύ γευστικά μακαρόνια με το καθ' ένα να απογειώνει ξεχωριστά το κάθε πιάτο σας!

2244029310   
ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ Α.Ε.
ΚΩΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΚΩΣ)
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κτήμα Τριανταφυλλοπούλου είναι από τα λίγα στη χώρα μας που διαθέτει αμπελογραφική συλλογή 60 γηγενών ποικιλιών τις οποίες μελετά διεξοδικά όσον αφορά την προσαρμογή τους στο μικροκλίμα της περιοχής. Σκοπός η δημιουργία κρασιών που θα αναδεικνύουν τον πλούτο αυτών των ποικιλιών προσαρμοσμένων στο αμπελοτόπι του νησιού. Με σύγχρονες τεχνικές, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και άψογη διαχείριση, οι Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου αποτελούν πρότυπο οινοποιείου στα Δωδεκάνησα και όχι μόνο.

2242069622   2242069860
ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ
ΦΑΛΗΡΑΚΙ (ΡΟΔΟΣ - ΦΑΛΗΡΑΚΙ)
ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Ροδίτικη Λαδόπιττα είναι ένα τοπικό προϊόν, μοναδικό στο είδος του από το 1979, ίσως και πανελλαδικά. Παρασκευάζεται από συγκεκριμένη μίξη Α' ποιότητας αλεύρων και συγκεκριμένο τρόπο παρασκευής από το ειδικό μας μηχάνημα. Η ιδιαιτερότητα της είναι ότι ενώ όλες οι άλλες πίττες για σουβλάκι ψήνονται σε φούρνο, αυτή τηγανίζεται με λάδι σε φριτέζα, και σε συνδυασμό με την μυστική συνταγή και το πάχος της, (είναι λεπτή σε πάχος σε σχέση με τις κοινές πίττες) της δίνει μια ξεχωριστή και πεντανόστιμη γεύση.

2241086106    2241087111
NATURA NISYRIANA
ΝΙΣΥΡΟΣ (ΝΙΣΥΡΟΣ - ΜΑΝΔΡΑΚΙ)
ΜΠΟΥΧΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Παραγωγή και πώληση παραδοσιακών και καλλυντικών προϊόντων Νισύρου. Σουμάδα - Κανελάδα - Βυσσινάδα - Γλυκά κουταλιού - Μαρμελάδες - Κάπαρη - Μέλι θυμαρίσιο - Λιαστή Ντομάτα - Μπαχαρικά - Αρωματικά φυτά - Λάδι - Κρασί - Πετιμέζι - Σαπούνια – Φυτικά Καλλυντικά και η μοναδική Ηφαιστειακή Μάσκα με καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες .

2242031133   2242031133
CAIR
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
CAIR ΑΓΒΕ

Η CAIR Α.Ε ιδρύθηκε το 1928,παραμένει μέχρι σήμερα σαν μία από τις μεγαλύτερες οινοποιίες στην Ελλάδα και αναπτύσσεται συνεχώς επενδύοντας στον εκμοντερνισμό και την ποιότητα. Η CAIR από την ίδρυση της είναι ο φορέας που διατήρησε ζωντανή την αμπελοκαλλιέργεια και έτσι το 1971 η Ρόδος ήταν έτοιμη και κέρδισε το δικαίωμα της Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας για τα λευκά, κόκκινα και γλυκά κρασιά της. Ο Ροδίτικος αμπελώνας αποτελείτε από λευκές ποικιλίες όπως Αθήρι, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Μοσχάτο λευκό, Μοσχάτο Τράνι, Sauvignon Blanc, Chardonnay, και ερυθρές όπως Μανδηλαριά, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Tempranillo και το πολλά υποσχόμενο Μαυροθήρικο. Ως επιβεβαίωση και αναγνώριση της ποιότητας από έμπειρους γευσιγνώστες σ΄ όλο τον κόσμο , όλα σχεδόν τα κρασιά της CAIR έχουν κερδίσει μετάλλια σε έγκριτους διεθνείς διαγωνισμούς.

2241068770   
ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΑΙΓΑΙΟΝ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Η ποτοποιία ΑΙΓΑΙΟΝ είναι ο βιοτεχνικός κλάδος της ανώνυμης εταιρείας Β.ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1941 και έχει την έδρα της στην νήσο Ρόδο. Καλύπτει με τις πωλήσεις της όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε Βέλγιο Κύπρο και Γερμανία. Η παραγωγή γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα και η εμφιάλωση σε φιάλες αποκλειστικότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια εκσυγχρονίστηκε πλήρως με νέους μηχανολογικούς εξοπλισμούς και προχώρησε σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Τυποποιεί το πιστοποιημένο ελαιόλαδο Ρόδου ΠΓΕ καθώς και πολλά παραδοσιακά προϊόντα. Παράγει Ούζο, Brandy, Λικέρ, Ξηρά Οινοπνευματώδη και τοπικά αλκοολούχα ποτά.

2241065952   2241062535
ΝΕΟ ΡΟΔΟΓΑΛ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΕΟ ΡΟΔΟΓΑΛ Α.Ε.Β.Ε.

H εταιρεία μας ( Νέο Ροδογαλ Α.Ε.Β.Ε) ειναι μια γνήσια Ροδίτικη επιχείρηση που άρχισε να λειτουργεί απο το 1991 στις ενοικιαζόμενες τότε εγκαταστάσεις της ΕΑΣΔ. Το έτος 1999 ολοκλήρωσε μια μεγάλη επένδυση που αφορά το νέο Εργοστάσιο της εταιρείας μας ύψους 600,000,000 δρχ.. H εταιρεία μας ( Νέο Ροδογαλ Α.Ε.Β.Ε) εφαρμόζει το σύστημα HACCP ,σημειώνεται ότι οι αρχές του ΗΑCCΡ προσδιορίζουν απαιτήσεις Διασφάλισης της αποτελεσματικότητας όλων των διεργασιών της Εταιρείας που επηρεάζουν την Υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Η οικοδομική κατασκευή , η εργονομία των χώρων και τα αυτόματα συστήματα Χημικού καθαρισμού που διαθέτει το Νεο Ροδογαλ διασφαλίζουν την υγιεινή παραγωγική διαδικασία χωρίς κινδύνους επιμολύνσεως. Ολος αυτός ο κύκλος στηρίζεται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα {εργαζόμενοι , γαλακτοπαραγωγοί κ.τ.λ.} και απασχολούνται πλήρως απο την εταιρείας μας. Προτιμώντας την Εταιρεία μας στηρίζεται τον ίδιο μας τον τόπο.

2241066900    
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου