ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή

Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΒΡΕΘΗΚΑΝ 32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΟΙΝΑΜΠΕΛΟΣ Α.Ε.
ΚΩΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΚΩΣ)
ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το κτήμα Τριανταφυλλοπούλου είναι από τα λίγα στη χώρα μας που διαθέτει αμπελογραφική συλλογή 60 γηγενών ποικιλιών τις οποίες μελετά διεξοδικά όσον αφορά την προσαρμογή τους στο μικροκλίμα της περιοχής. Σκοπός η δημιουργία κρασιών που θα αναδεικνύουν τον πλούτο αυτών των ποικιλιών προσαρμοσμένων στο αμπελοτόπι του νησιού. Με σύγχρονες τεχνικές, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και άψογη διαχείριση, οι Αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου αποτελούν πρότυπο οινοποιείου στα Δωδεκάνησα και όχι μόνο.

2242069622   2242069860
ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Είμαστε κοντά σας από το 1967 και συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και όρεξη να στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα και πρόσφατα το τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

2241060710   
ΣΥΡΤΣΑΚΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ MAIPH OE
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)

2241035165   
ΗΛΙΑΝΑ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Φέρνουμε τις παραδοσιακές γεύσεις σπιτι σας ! Συγκεντρώσαμε τις μοναδικές συνταγες της Αστυπάλαιας, που ταξιδεύουν αιώνες πίσω στον χρόνο, από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, μεταφερόμενες από στόμα σε στομα μέχρι τις μέρες μας. Με στοχο μας να μεταφέρουμε αυτές τις γεύσεις και εκτός του νησιού, προχωρήσαμε στην επένδυση και δημιουργία του εργαστηρίου μας, στην Χώρα της Αστυπάλαιας το 2007, σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Παρότι ακολουθούνται ευλαβικά οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής, εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια ποιότητας και το εργαστήριο από την αρχή της λειτουργίας του έχει πιστοποιηθεί με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (ISO 22000:2005). Όπως παλιά, χρησιμοποιούμε μόνο αγνά τοπικά υλικά, την παραδοσιακή χειρονακτική διαδικασία και πολύ μεράκι αφού δουλεύουμε εμείς οι ίδιοι. Χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας σαφράν, χλωρή (τυρί), γάλα και θυμαρίσιο μέλι (όλα τοπικά προϊόντα) και μαστίχα Χίου, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.

2243061633   2243061003
ΤΑ ΧΕΙΡΟΜΥΛΙΑ
ΓΕΝΝΑΔΙ - ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΓΕΝΝΑΔΙ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Τοπική επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών με φρέσκα ντόπια υλικά και προϊόντων σύκου για κέρασμα σε τουριστικές επιχειρήσεις και μεζέ μαζί με κρασί. Επίσης τυποποιούμε παρθένο ελαιόλαδο με προσθήκη διαφόρων μπαχαρικών, όπως δενδρολίβανο, πιπέρι μαύρο, κόκκινο κ.α. Στην παραγωγή έχουμε και δυο ιδιαίτερα προϊόντα, το ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ και το ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΣΟΥΠΙΑΣ. Δύο πολύ γευστικά μακαρόνια με το καθ' ένα να απογειώνει ξεχωριστά το κάθε πιάτο σας!

2244029310   
ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΑΙΓΑΙΟΝ
ΡΟΔΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΡΟΔΟΣ)
Β. ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Η ποτοποιία ΑΙΓΑΙΟΝ είναι ο βιοτεχνικός κλάδος της ανώνυμης εταιρείας Β.ΚΑΜΠΥΛΑΥΚΑΣ Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1941 και έχει την έδρα της στην νήσο Ρόδο. Καλύπτει με τις πωλήσεις της όλη την Ελλάδα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε Βέλγιο Κύπρο και Γερμανία. Η παραγωγή γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα και η εμφιάλωση σε φιάλες αποκλειστικότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια εκσυγχρονίστηκε πλήρως με νέους μηχανολογικούς εξοπλισμούς και προχώρησε σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Τυποποιεί το πιστοποιημένο ελαιόλαδο Ρόδου ΠΓΕ καθώς και πολλά παραδοσιακά προϊόντα. Παράγει Ούζο, Brandy, Λικέρ, Ξηρά Οινοπνευματώδη και τοπικά αλκοολούχα ποτά.

2241065952   2241062535
ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

6974113789   2245041953
ΤΑΤΑΚΗΣ
ΙΑΛΥΣΟΣ (ΡΟΔΟΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ)

The Tatakis family is in the wine and alcohol spirits business since 1960. It is one of the oldest companies in Greece in importing and distributing premium brands of famous distilleries. The company is located on Rhodes, the Island of the Knights. Tatakis Wines are produced with special care. The range that you can find includes, dry wines such as Moschofilero, Cabernet Sauvignon and Merlot, medium-sweet wines like Esperinos, Symbosium and Rosalia. Each, has a unique character and of course a bit of Greek culture. The philosophy of our winery is to harmonize the tradition along with modern day awareness. We are very sensitive with issues concerning environmental protection.

2241032027   2241032027
1  2  3  4 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στα Δωδεκάνησα
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ (ΜΕΓΙΣΤΗ) ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΩΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΙΨΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΛΕΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΝΙΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΑΤΜΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΡΟΔΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΥΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΤΗΛΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΧΑΛΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
Επιμελητήριο Δωδεκανήσου